Goed nieuws voor alle fans: Kentucky Fried Chicken “wil in 2018 de eerste vestiging openen in België”

Goed nieuws voor alle fans: Kentucky Fried Chicken “wil in 2018 de eerste vestiging openen in België”

Binnenkort zul je eindelijk chicken wings en chicken nuggets kunnen eten bij Kentucky Fried Chicken in België. De fastfoodketen onderhandelt namelijk met kandidaat-franchisers om in 2018 een restaurant te openen in Antwerpen. Dat meldt de lokale Antwerpse zender ATV en wordt bevestigd door de general manager van KFC Nederland.

Ieder jaar duiken er geruchten op over de komst van KFC naar België, maar deze keer is de kans wel zeer groot dat het er eindelijk echt van komt. In Amsterdam wordt namelijk gesproken met kandidaten om een vestiging te openen in Antwerpen.

“We zijn actief aan het werk om een marktstrategie voor de Belgische markt te ontwikkelen”, zegt Mark Van ’t Loo, general manager van KFC Nederland aan de website AgriPress. “Volgens onze voorlopige planning willen we in 2018 de eerste KFC in België openen, om daarna uit te breiden naar de rest van het land.”

KFC is een van de grootste fastfoodketens ter wereld met zo’n 20.000 restaurants in 123 landen. Daar komt nu dus ook België bij. Op Twitter wordt alleszins heel enthousiast gereageerd op het nieuws.

Gesponsorde artikelen