Lady Gaga ontkent zwangerschap met ander (en misschien wel nog beter) groot nieuws

Lady Gaga is niet zwanger. Dat liet de zangeres en actrice zelf weten via sociale media. Haar fans mogen wel iets anders verwachten: er is een nieuw album op komst!

De geruchtenmolen rond Lady Gaga heeft niet stilgestaan sinds haar overwinning en optreden op de Oscars (ze won er het beeldje voor het nummer Shallow met Bradley Cooper). Toen het duo dat nummer bracht tijdens de ceremonie, sloeg de wereld op hol.

Gaga en Bradley

De uitvoering van Shallow was ... close, dat moet gezegd zijn. Al snel vlogen er langs alle kanten geruchten dat Lady Gaga en Bradley Cooper verliefd waren. Dat ontkende de zangeres en actrice al enkele dagen na de Oscaruitreiking tijdens een interview met Jimmy Kimmel. "Het is een liefdesliedje, dat is wat je wil dat mensen voelen. Dus ik denk dat we ons werk goed gedaan hebben. Gefopt!"

Enkele dagen voor de Oscars strandde de verloving van Lady Gaga met haar vriend en agent Christian Carino. Na het optreden met Bradley Cooper werd voor veel fans "duidelijk" dat hij de reden van de breuk was, maar daar was dus niets van aan volgens Gaga. Opnieuw een paar dagen later, deed plots het gerucht de ronde dat "Lady Gaga zwanger was, maar niet wilde zeggen wie de vader van het kind was". En nu heeft ze die geruchten dus opnieuw de grond in geboord met deze tweet.

"Geruchten dat ik zwanger ben? Jup, ik ben zwanger van #LG6". Daarmee verwijst ze naar "Lady Gaga 6" en laat ze dus op de wereld los dat ze aan een nieuw album werkt. Fans wachten daar ondertussen al meer dan twee jaar op: Lady Gaga's laatste album Joanne kwam uit in 2016.

Herbekijk hier het optreden van Lady Gaga en Bradley Cooper waar het allemaal mee begon:

 

Lees meer