VIER zendt 'Callboys' binnenkort opnieuw uit!

De 'Callboys' komen terug! VIER zal het eerste seizoen van de hilarische reeks over de gigolo's Jay, Devon, Wes en Randy opnieuw uitzenden vanaf 31 oktober. Wij houden onze woensdagavonden alvast vrij!

Veel Woestijnvisreeksen zijn sinds deze week te vinden op Telenet, maar Callboys was daarbij een grote afwezige. Nu is er dus goed nieuws voor iedereen, en niet enkel de klanten van Telenet, want iedereen kan Callboys nog eens herbekijken vanaf woensdag 31 oktober op VIER.

Callboys

Callboys is de laatste in een lange lijst topreeksen van Woestijnvis. De reeks werd gemaakt door Jan Eelen, die eerder ook al verantwoordelijk was voor series als In De Gloria, Van Vlees en Bloed en Het Eiland. Van die laatste reeks zaten er trouwens veel verwijzingen in Callboys, hier vind je dewelke.

De reeks gaat over de callboys Devon Macharis (Matteo Simoni), Wesley Biets (Stef Aerts) en Jay Vleugels (Rik Verheye) en hun telefonist/chauffeur/secretaris, Randy Paret (Bart Hollanders). We volgen ze terwijl ze hun afzetmarkt willen vergroten met gepersonaliseerde dildo's en verschuivingen doorvoeren binnen het bedrijf. Het geheel is een doldwaze reeks met de ene absurde gebeurtenis na de andere. Maar ook onvergetelijke oneliners, zoals "Heb ik hier ergens een vergadering gemist?", "En nu gaan we vegen" of "Voorzichtig op de baan hé". En die kan je nu dus weer helemaal opfrissen.

Seizoen 2

Ondertussen zijn de opnames van het tweede seizoen van Callboys volop aan de gang. Zo lanceerde Woestijnvis vorige week nog een oproep dat ze figuranten zochten om mee te komen feesten met de Callboys.

Wanneer het tweede seizoen uitgezonden zal worden, is nog niet geweten, maar wij vermoeden dat het niet meer voor dit jaar zal zijn. De heruitzending van het eerste seizoen komt dus als geroepen om onze honger naar meer Devon, Jay, Randy en Wes te stillen.

Bekijk hier de aankondiging van de heruitzending van Callboys:

Lees meer