Vervroegde Valentijn in 'Thuis'? Iedereen lijkt verliefd, maar bij wie wordt het serieus?

Ondertussen kunnen we er geen doekjes meer om winden: de hormonen zijn flink aan het werk bij 'Thuis'. Lijkt het erop dat er drie kalverliefdes op til zijn? En zou één van die 'relaties' effectief stand houden? 

Dat Kaat uit Thuis, de dochter van Frank en Simonneke, in de smaak valt bij Filip is een understatement. De nieuwe collega van Olivia lijkt wel héél geïnteresseerd in haar. Kaat houdt nog vol dat hij niet haar type is, maar wij zagen toch stiekeme fonkelingen in haar ogen. Zou hij binnenkort zijn kans wagen? Hoe zou Kaat dan reageren? Is ze de moeilijke periode na de breuk met Kobe al vergeten?

Judith en Jacques

Ook zwemcoach Jacques lijkt zin te hebben om zijn hengel uit te gooien. Zo is hij hopeloos op zoek naar houvast om de dood van zijn zoon te verwerken. Zijn pijlen zijn op Judith gericht en die heeft ondertussen al toegestemd met een eerste date.

Emma en Floris

Maar ook elders lijkt Cupido aan het werk. Zo weten we uit Secrets namelijk dat Emma smoorverliefd in op haar klasgenoot Floris. We zagen haar in die de spin-off van deze zomer zelfs al met hem kussen. Zouden Floris binnenkort weer opduiken in Thuis?

Lees meer