Nieuwe teaser 'It's Always Sunny in Philadelphia', maar waar is Dennis? 

We hebben er lang op moeten wachten, maar het dertiende seizoen van 'It's Always Sunny in Philadelphia' zit er dan toch aan te komen! Begin september maakt 'It's Always Sunny' z'n terugkeer, en daarom dropt FXX nu een eerste teaser. Al blijft de grote vraag: gaan we in dat nieuwe seizoen Dennis (Glenn Howerton) nog te zien krijgen?

Het was een aangekondigd wachten geworden op het nieuwe seizoen van It's Always Sunny in Philadelphia. In een interview met Uproxx stelde medebedenker Glenn Howerton al dat het langer zou duren vooraleer het dertiende seizoen er zou komen. Verschillende sterren van de show wilden wat tijd vrij om aan andere projecten te werken. "Daardoor hebben we het nieuwe seizoen een jaartje uitgesteld, omdat we dit jaar allemaal druk bezig waren met aparte projecten", reageerde Kaitlin Olson (Dee) aan TVGuide.

A.P. Bio

Olson zelf werkte mee aan The Mick, een comedy op Fox. Always Sunny-medebedenker, en de man van Olson, Rob McElhenney (Mac) regisseerde een film gebaseerd op de game Minecraft en steracteur Danny DeViot (Frank) was druk bezig met het toneelstuk The Price. Howerton (Dennis) werkte op zijn beert dan weer aan de nieuwe NBC-comedy A.P. Bio, die intussen werd vernieuwd voor een tweede seizoen.

Er werd lang gedacht dat het succes van die nieuwe serie zou bepalen of Howerton nog zou terugkeren in nieuwe seizoenen van It's Always Sunny in Philadelphia. "Het ligt een beetje moeilijk", zei Howerton over een mogelijke terugkeer. "Ik sta er zeker voor open om aan nog meer seizoenen mee te werken, maar er is ook een mogelijkheid ik dat niet zal doen." Voorspelt de verlenging van A.P. Bio niet veel goeds voor Dennis in Always Sunny?

Dennis

FXX stuurde in afwachting van dat dertiende seizoen alvast een teaser de wereld in, samen met een synopsis: "The Gang keert ... bijna helemaal ... terug in het dertiende seizoen van de FXX original comedy serie It's Always Sunny in Philadelphia. Mac (Rob McElhenney), Charlie (Charlie Day), Dee (Kaitlin Olson) en Frank (Danny DeVito) gaan weer hun normale gang in Paddy's Pub, terwijl Dennis (Glenn Howerton) de nieuwe rol van vader op zich neemt in North Dakota."

Het lijkt er dus op dat we toch op z'n minst iets van Howerton gaan te zien krijgen, al lijkt het toch een beperktere rol te gaan worden. "Zelfs zonder Dennis Reynolds, heeft the Gang z'n handen vol, met Charlie die een kind hoopt te krijgen met de serveerster, Mac die z'n seksualiteit probeert te begrijpen, Dee die het feminisme naar nieuwe hoogtes wil stuwen en Frank die er alles aan doet om voor een Super Bowl-overwinning van de Philadelphia Eagles te zorgen."

In de teaser, die duidelijk geïnspireerd lijkt op Friday the 13th, vangen we alvast geen glimp op van Dennis. Veel komen we er niet uit te weten. Het blijft dus afwachten tot de grote terugkeer van It's Always Sunny in Philadelphia en die staat gepland op 5 september van dit jaar. Nog even en we kunnen weer genieten van de fratsen van the Gang, al zal dat dit keer dus misschien zonder Dennis zijn ...

Bekijk hieronder de teaser voor het nieuwe seizoen:

In afwachting van het dertiende seizoen kan je alvast onze lijst met 20 meest komische series op Netflix eens bekijken of onze algemene lijst van de 50 beste series op Netflix!

Lees meer