Deze vrouw gaf de beste eyeliner review OOIT!

Was je nog op zoek naar de beste eyeliner op de markt? Dan heeft Shelby Pagan alvast een suggestie. Ze raakte betrokken in een ongeval waarbij al haar make-up uitgesmeerd werd, behalve haar eyeliner. Shelby schreef haar verhaal neer in een geniale review die nu viraal gaat.

Internetreviews kunnen je natuurlijk helpen om de juiste keuze te maken tijdens het shoppen. Maar ze zijn, - we kijken naar jou, Dotan - niet altijd even hard te vertrouwen. Maar de review die Shelby Pagan postte over de eyeliner van Kat Von D is waarschijnlijk de geloofwaardigste ooit.

"Beste eyeliner ooit"

Shelby raakte in juni vorig jaar namelijk betrokken in een auto-ongeval. En hoewel haar andere make-up over haar volledige gezicht uitgesmeerd was, bleef haar eyeliner volledig intact.

In haar review getiteld: "Ik was betrokken in een auto-ongeluk en mijn eyeliner gaf geen krimp", legt ze uit hoe geweldig de eyeliner is. "Dit product is echt geweldig. Op 28 juni werd ik aangereden door een afgeleide bestuurder. Ik werd meegenomen in de ambulance en moest 8 uur op ER verblijven. Mijn mascara liep uit van het huilen en ook mijn andere make-up was volledig weg. Maar niet mijn tattoo liner. Ik post een foto om het te bewijzen, dit product blijft er in elke omstandigheid geweldig uitzien. Ik koop nooit meer een andere eyeliner."

Bekijk de review hier:

Lees meer