Toont Leen Dendievel hier het korte kapsel waarmee Kaat binnenkort rondloopt in 'Thuis'?

In 'Thuis' op Eén loopt Kaat nog altijd rond met een hoofd vol blauwe plekken en een netje over haar haar, maar actrice Leen Dendievel pronkt op Instagram wel trots met een nieuw, kort kapsel. Krijgen we Kaat binnenkort ook zo te zien in 'Thuis'?

In Thuis volgt de laatste weken de ene spannende verhaallijn na de andere en zo vergeet je soms wat er allemaal gebeurd is. Het drama rond Magali, de biologische baby van Mayra en Waldek overschaduwde deze week de populaire soap.

Het zorgde er zelfs voor dat we bijna niet meer stilstaan bij het feit dat ook Kaat kon dood zijn. Nadat ze door Kobe in elkaar was geslagen en vermist bleef, vreesden sommige kijkers dat Leen Dendievel Thuis zou moeten verlaten. De soap bewees de laatste maanden namelijk al dat het geen schrik heeft om belangrijke personages uit de reeks te schrijven.

Kort kapsel voor Kaat?

Gelukkig overleefde Kaat de slagen van Kobe en werd ze teruggevonden. Sindsdien loopt Leen Dendievel rond vol blauwe plekken, overal wonden en een netje over haar haar. Van dat haar kregen we nog niet veel te zien, maar het ziet ernaar uit dat Kaat binnenkort met een korte coupe in Thuis zal rondlopen.

Er wordt dus vol spanning uitgekeken naar dat nieuwe, korte kapsel. Actrice Leen Dendievel toont op haar Instagram alvast haar eigen nieuwe coupe.

Loopt Kaat binnenkort ook zo rond in Thuis?

Ook in De Ideale Wereld verscheen Leen Dendievel met korter haar

Wanneer zien we het echte kapsel van Kaat in Thuis?

Lees meer