Like Mike goes solo en zo klinkt z'n eerste single ...

Like Mike, die we vooral kennen als de helft van Dimitri Vegas & Like Mike, heeft z'n eerste solonummer gelost. En dat klinkt wel wat anders dan wat we van het duo gewoon zijn. Als kers op de taart kan je het nummer gewoon gratis downloaden.

Like Mike heeft groot nieuws. Want ergens tussen de opnames van Patser en zijn djsets met z'n broer Dimitri door, heeft hij tijd gevonden om te werken aan z'n eerste solonummer. Het nummer heet Memories en je kan Like Mike, die in het dagelijkse leven Michael Thivaios heet, zélf horen zingen.

Wat dan met Dimitri Vegas & Like Mike?

Da's natuurlijk de vraag die vele fans nu hebben, maar geen zorgen, Dimitri Vegas & Like Mike blijft gewoon bestaan. Dit is een side project van Michael Thivaios, waarbij hij nummers wil brengen die "meer emotie hebben en minder explosief zijn dan het gekende repertoire van Dimitri Vegas & Like Mike".

Melodies is daar dus het eerste resultaat van. Het nummer is onmiskenbaar een dancenummer, maar het is toch duidelijk anders dan wat we gewoon zijn van Dimitri Vegas & Like Mike. Het is inderdaad minder explosief en neigt meer naar deep house.

Gratis downloaden

Omdat dit het allereerste solonummer is van Like Mike heeft hij een een cadeautje voor z'n fans. Je kan het nummer namelijk gratis downloaden op de website www.memoriesforyouandme.com.

Beluister Memories hier:

 

Lees meer