Na 25 jaar huwelijk spat de liefde en passie er nog altijd vanaf bij Michelle en Barack Obama

We zijn allemaal fan van de overduidelijke liefde tussen Barack Obama en zijn vrouw Michelle. De ex-First Lady werd onlangs 54 jaar en dat kon Barack niet zomaar laten voorbij gaan. Hij postte namelijk een foto op Instagram met daarbij een heel lieve en persoonlijke tekst voor zijn vrouw.

Dat de voormalige president van de Verenigde Staten een lieverd is voor zijn vrouw en kinderen is algemeen bekend. Zijn post op Instagram heeft dat gisteren alweer bevestigd, want iedereen smolt van de foto en vooral de tekst die Barack Obama erbij zette voor zijn vrouw.

Barack publiceerde namelijk een foto van zichzelf en zijn vrouw. Op de foto staart hij heel liefdevol naar Michelle en zette hij er ook nog een tekst bij waarvan je "Oh" zal zeggen: "Je bent niet alleen mijn vrouw en de moeder van mijn kinderen, je bent ook mijn allerbeste vriend. Ik hou van je kracht, je elegantie en je doorzettingsvermogen. En elke dag hou ik opnieuw meer van je. Gefeliciteerd", luidt het onder de foto. Hoe romantisch! <3

Ondertussen kennen wij de kracht van sociale media, vooral bij bekende mensen, en schrikken wij er niet meer van dat Obama's post meteen duizenden likes kreeg. Ondertussen staat de hartjesteller op meer dan 2 miljoen vind-ik-leuks, inclusief die van Michelle.

Reactie Michelle

We vinden natuurlijk niet alleen Barack superlief, maar ook zijn vrouw Michelle. Zeker niet onterecht, want ook zij heeft heel lief gereageerd op de post van haar man.

De ex-First Lady publiceerde een foto van een bloemenboeket met daarbij een onderschrift voor Barack en alle mensen die haar hebben gefeliciteerd. "Dank je wel voor de prachtige bloemen die vanmorgen in mijn kantoor stonden. Jij bent mijn beste vriend, mijn grootste fan en dankzij jouw lieve briefjes en bloemen voel ik me nooit oud!", zei ze op Instagram.

Ze bedankt ook anderen in het bericht: "En alle mensen die mij vanuit het hele land hebben gefeliciteerd en bloemen en kaartjes hebben gestuurd: ontzettend bedankt!! Jullie hebben geen idee hoe geweldig wij het beiden vinden om van jullie te horen. Ouder worden is misschien niet altijd even leuk, maar dat vergeet je direct als je zulke leuke, warme berichten krijgt. Wij voelen ons enorm bevoorrecht."

Dit zijn de mooie bloemen die ze kreeg van Barack:

Lees meer