Mediamarkt blundert en biedt urenlang elektronica aan voor 95 cent!

Door een blunder bij Mediamarkt konden Nederlanders urenlang genieten van gigantische kortingen. Stofzuigers, mixers, blenders, ... ze kostten plots allemaal amper 95 cent. Verschillende klanten sloegen hun slag, maar het is nog niet duidelijk of ze hun spotgoedkope spullen ook echt zullen krijgen. 

"Ik ben toch niet gek?" Dat moeten verschillende Nederlanders gedacht hebben toen ze de nacht van donderdag op vrijdag naar de prijzen op de website van Mediamarkt keken. Nederlanders konden namelijk urenlang genieten van de beste aanbiedingen van hun leven. Stofzuigers, mixers, spelcomputers, ... allemaal te koop voor amper 95 cent. Verschillende klanten sloegen hun slag en bestelden meerdere spotgoedkope producten.

Prijzenoorlog

Een van de klanten doet z'n verhaal aan de Nederlandse krant Telegraaf. "Ik dacht dat het echt was. Er stond ‘prijzenoorlog’ bij", laat de klant weten. Hij bestelde verschillende stofzuigers en keukenapparatuur. "Maar de volgende dag kreeg ik mails dat bestellingen waren geannuleerd. Maar van sommige spullen kreeg ik bericht dat ze verstuurd waren."

Voorlopig heeft Mediamarkt nog niet laten weten of de producten wel degelijk verzonden zijn. Maar als dat zo is, maakt Mediamarkt z'n naam als goedkoopste elektronicazaak meer dan waar.

Lees meer