Dit personage zien we volgende week terug in ‘Familie’ 

We hebben Trudy al enkele maanden niet meer gezien in ‘Familie’. Gelukkig maakt ze met haar gezinnetje binnenkort een rentrée in de soap, want ze keert terug uit de Verenigde Staten. Hoelang ze dit keer zal blijven is nog niet duidelijk. 

Trudy Tack de Rixart de Waremme (Silvia Claes) en Bart Van den Bossche (Chris Van Tongelen) uit Familie verhuisden bijna een jaar geleden naar de Verenigde Staten. Sindsdien horen we nog maar heel weinig van het koppel. Ze keerden eventjes terug voor het huwelijk van Véronique Van den Bossche (Sandrine André) en Mathias Moelaert (Peter Bulckaen), maar vertrokken al snel weer naar Amerika. Voorlopig vertoeven ze nog steeds in Los Angeles.

Nieuwe acteur

Maar daar komt volgende week verandering in. Jelle Van den Bossche zal vertolkt worden door de 16-jarige acteur Felix Jamaels en het is dankzij deze nieuwe Jelle dat we weten wanneer we Trudy (en Bart) opnieuw in Familie zullen opduiken. Bij de bekendmaking van de nieuwe acteur werd gezegd dat hij op 16 januari 2018 zijn debuut zal maken in de soap en hij komt niet alleen. "Trudy komt uit Amerika terug met Jelle, want die kan daar niet aarden", laat VTM weten aan newsmonkey.

Fans van Trudy zullen dus niet lang meer moeten wachten om haar terug te zien. Of ze deze keer langer zal blijven, is nog niet geweten. Maar aangezien er een nieuwe acteur gevonden is om Jelle te vertolken vermoeden we dat het gezin langer zal blijven.

Leegloop bij Familie

Tegelijkertijd is er ook een leegloop aan de gang bij Familie. Zo verdwijnt Viv, één van de meest geliefde personages, uit de reeks. Haar rol was sowieso tijdelijk bedoeld, maar Viv ging veel langer mee dan verhoopt, en de kijkers hielden van actrice Ini Massez.

Vlak voor Nieuwjaar stierf Wim (David Michiels) en nam de kijker afscheid van Ward (Wim Danckaert), het lief van Hanne (Margot Hallemans). Alsof dat nog niet genoeg is, verdwijnen huisarts Leen (Catherine Kools) en Faroud (Begir Memeti) deze week, want ze vertrekken in de serie met hun zoontje Arthur naar Afrika.

Lees meer