Kan je niet wachten op het nieuwe seizoen van 'De Mol'? Dan kan je vanaf morgen naar de Nederlandse versie kijken

Het is nog even wachten tot we in Vlaanderen weer op zoek kunnen naar 'De Mol', maar in Nederland begint de speurtocht morgen al. Geweldig nieuws dus voor de fans van 'De Mol', die zo dubbel zoveel kunnen mollenjagen dit jaar. 

In de jaren van afwezigheid van het Vlaamse De Mol, ging de Nederlandse versie van het programma gewoon verder. Wie is de Mol?, zoals het programma bij onze noorderburen heet, is zo al aan z'n achttiende editie toe. En dat achttiende seizoen gaat morgenavond al van start.

Wie is de Mol?

Wie is de Mol? heeft uiteraard hetzelfde concept als De Mol. Tien deelnemers, waarvan negen deelnemers en één Mol. Maar er zijn toch wel een paar verschillen. Sinds 2005 zijn de deelnemers aan Wie is de Mol? namelijk bekende Nederlanders. Zo namen in het verleden Marc-Marie Huijbregts, Paulien Cornelisse en Tim Hofman deel aan het programma. Na zeventien seizoenen zijn er in Nederland ook heel wat nieuwe regels in het spel gekomen. Zo zijn er in de Nederlandse versie bijvoorbeeld niet alleen gewone vrijstellingen in het spel, maar ook zwarte vrijstellingen, waarmee je de vrijstellingen en pasvragen van anderen kan laten opheffen.

Verder heeft Wie is de Mol? ook een paar leuke extraatjes. Zo is er naast de app, waarbij je kan inzetten op jouw Mol ook een moldagboek. Dat is een soort blog waarop de Mol anoniem een dagboek bijhoudt. Daar kan je tijdens de reeks al inzicht krijgen in de sabotages van de Mol.

De Mol

Op onze eigen De Mol is het nog even wachten. Wanneer het nieuwe seizoen precies van start zal gaan is nog niet geweten, maar het lijkt erop dat het later zal zijn dan vorig jaar. Maar we weten wel al dat het nieuwe seizoen plaats zal vinden in Mexico. Maar dankzij de Nederlandse versie hoef je je favoriete programma dus niet zo lang meer te missen.

Wie is de Mol? is morgen te zien op NPO1 om 20.30 uur.

Lees meer