Den John krijgt nu ook de Britse tabloids over zich, na verloren rechtzaak tegen Astrid

John Bryan, hier vooral bekend als meneer Astrid, heeft zich wat op de hals gehaald. Nu hij de rechtszaak tegen z'n ex-vrouw verloren heeft, is hij kop van jut. Niet alleen bij ons, maar ook in Groot-Brittannië, waar hij connecties heeft met de koninklijke familie. 

Fergie is voor ons de zangeres van de Black Eyed Peas, maar in Groot-Brittannië is dat Sarah Ferguson, de ex-vrouw van een Britse prins. Zij werd nogal achternagezeten door paparazzi en geplaagd door schandalen. Eentje daarvan is dan weer gelinkt aan ... John Bryan, de ex van Astrid Coppens.

Tenen zuigen

Nu Astrid en John gescheiden zijn, geeft dat extra voer aan de paparazzi. Want royale roddels, da's nogal altijd topprioriteit voor de tabloids, en een smeuïge scheiding, daar maken ze ruimte voor. En in deze moeten we ze eigenlijk wel een beetje gelijk geven. Want in het VK staat John Bryan bekend als ... de man die aan Fergie's tenen zoog.

Jup, John Bryan is de (laatste) reden die Fergie's ex-man nodig had om de scheiding aan te vragen. Een goede reden voor de pers om John nog eens extra door de mangel te halen. Hij wordt dan ook door Groot Brittannië's grootste roddelblad, de Daily Mail, uitgelachen met het verlies van z'n proces. Volgens de Daily Mail zal John zo'n 750.000 euro aan advocatenkosten moeten betalen, en zijn Astrids advocaten ook vast van plan om dat geld te pakken te krijgen.

Den John forever

Ook over Astrid wordt trouwens één en ander gezegd. Volgens de tabloid is zij een model, violiste en realityster die op slechts een paar kilometer van John woont. Zoals Astrid al eerder aangaf, is het waarschijnlijk niet de bedoeling dat ze daar blijft. En zo hebben wij meteen weer wat bijgeleerd. Teenzuigen of niet, voor ons blijft hij toch den John.

Lees meer