Zoveel moet 'Den John' nu afdokken voor verloren proces tegen Astrid Bryan 

Astrid Coppens heeft na 2,5 jaar de dure rechtszaak tegen haar ex-man John Bryan gewonnen. John moet nu heel wat geld betalen, inclusief de gerechtskosten van Astrid. Hij geeft niet op en wil in beroep gaan met zijn "ijzersterk dossier". 

Astrid ‘Bryan’ Coppens is heel erg blij dat na een lange tijd eindelijk een uitspraak is gevallen. Haar ex-man John klaagde haar aan en eiste 2 miljoen. Dat deed hij omdat Astrid volgens hem inkomsten verzweeg in de scheidingsovereenkomst. Maar Astrid Coppens heeft de zaak nu gewonnen en John, die moet betalen.

Voorlopig gewonnen

Een verademing voor Coppens want John eiste naast de twee miljoen euro ook nog hun villa in LA. Daarnaast moest ze elke maand 25.000 euro aan advocatenkosten afgeven. Maar dat is nu achterwege, want John is voorlopig de verliezer van de zaak. Wat betekent dat hij moet opdraaien voor alle gerechtskosten, dus ook die van zijn Astrid. "Hij moet nu een half miljoen afdokken", luidt het in TV Familie.

'Den John' beweert ook dat Astrid sprakeloos werd na de uitspraak. "Ze was niet meer in staat een woord uit te brengen. Zo hard schrok ze van het verdict in haar voordeel", zegt hij verslagen in het weekblad. "Ik kan haar en haar advocaat enkel feliciteren. Mijn dossier was waterdicht." Volgens Astrid is daar niets van waar.

In beroep

John begrijpt niet dat Astrid kon winnen hoewel hij een ijzersterk dossier had. "Ik respecteer het oordeel van de rechter en feliciteer Astrid, maar ik ga in beroep." John geeft niet op en zal hetzelfde proces betwisten in een ander gerechtshof, met drie rechters in plaats van één. "Ik denk dat er voldoende elementen zijn om mijn gelijk aan te tonen. Ik ben ervan overtuigd dat ik uiteindelijk zal zegevieren."

Maar op de Instagram van Astrid lijkt het of de strijd al is gewonnen. "No matter what, keep fighting because the truth is something to fight for! Justice is served", luidt het op haar Instagram.

Lees meer