Er is een vervolg op 'The Devil Wears Prada' in de maak

Als je het boek van 'The Devil Wears Prada' al drie keer hebt gelezen en van achter naar voren vanbuiten kent of de film hebt gezien, dan hebben wij goed nieuws voor jou. Er komt namelijk een tweede deel uit van het boek en het eerste hoofdstuk staat al online. Nu hopen op een tweede film!

Er komt eindelijk een vervolg op het eerste deel van The Devil Wears Prada. Het verhaal draait dit keer niet meer om Andrea, maar Emily Charlton, de roodharige assistent. Het tweede deel When Life Gives You Lululemons, ligt vanaf juni in de boekhandel.

Lululemons

Schrijfster Lauren Weisberger heeft een verhaal rond Emily geschreven. De roodharige heeft haar job bij Miranda opgegeven, en werkt nu als imageconsulente voor meerdere beroemdheden. Ze heeft zelfs het stadsleven in New York achter zich gelaten en verhuist naar Greenwich.

In Greenwich probeert Emily de reputatie van Karolina Hartwell, een supermodel die getrouwd is met een senator, te verbeteren. Karolina wordt onder invloed betrapt achter het stuur en Emily moet er alles aan doen om haar imago te verbeteren.

Eerste hoofdstuk

Het boek wordt pas in juni, exact 15 jaar na het eerste boek, gepubliceerd. Maar Entertainment Weekly heeft al een voorsmaakje in handen gekregen en postte het eerste hoofdstuk. Dus als je niet kan wachten, moet je zeker eens een kijkje gaan nemen op de website en genieten van de eerste avonturen van Emily.

Bij het lezen van het eerste hoofdstuk, besef je snel dat je het boek echt hebt gemist in je leven. De taferelen zijn zo typisch en maken ons helemaal nostalgisch. Op een nieuwjaarsfeestje krijgt Emily een telefoontje van manager Rizzo. Hij zit met zijn handen in het haar omdat zijn cliënt werd gespot in een naziuniform. Emily moet er alles aan doen om het pr-ramp op te lossen. Het klinkt wel heel erg, maar we hebben uiteraard heel veel vertrouwen in Emily. Is er iets dat zij niet kan?

Wij kunnen niet wachten tot juni <3

Lees meer