Droom jij van een carrière in de commerciële sector ? Dan is deze stage zeker iets voor jou!

Ben je een netwerker in hart en nieren en heb je de overtuigingskracht om iemand een balpen te verkopen? Plus, heb je zin om een eerste commerciële ervaring op te doen? Dan is deze betaalde stage misschien wel iets voor jou! Newsmonkey is namelijk op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e) voor het commerciële team. 

The challenge?

Je zal samenwerken met de mensen van het commerciële team. Met een stevige portie enthousiasme en een hoge dosis charisma communiceer jij moeiteloos met de klant. Je gebruikt bovendien je commerciële flair en overtuigingskracht om hun communicatie via onze media te laten verlopen. Zelfs via de telefoon kan je (nieuwe) klanten aan de haak slaan en voor een mogelijke samenwerking zorgen. Je bent dan ook mee verantwoordelijk voor de commercialisatie van newsmonkey en je adviseert de klanten bij de uitwerking van een digitaal marketingplan, gefocust op sociale media en native content. Je bouwt een goede relatie op met je klanten en ontwikkelt je marketingskills binnen een jong en dynamisch bedrijf. Maar geen nood, je wordt bijgestaan door professionals uit de sales- en communicatiesector. Kortom, een hele boterham maar een ongelooflijk leerrijke ervaring!

What does it take?

Allereerst volg je een salesgerichte-, communicatieve- of marketingopleiding. Je hebt een goede kennis van marketing, sociale en digitale media. Naast het feit dat jij een dynamisch, flexibel en proactief persoon bent, ben je ook zeer commercieel gedreven én spat het enthousiasme van je af. Je hebt een goed voorkomen en gaat altijd die extra mile voor je projecten. Bovendien ben je ontzettend leergierig en wil je zo veel mogelijk ervaring opdoen in de B2B-verkoop in de dienstensector. Een gezonde werkmentaliteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel zijn je troeven.

What to expect?

Een betaalde stage in de ultramoderne kantoren van de Ghelamco Arena (awesome, right?), waar we eten en vergaderen met zicht op het voetbalveld. Inclusief supertoffe collega's, koffie en gratis bier want work hard, play hard bij newsmonkey! Na je stage heb je bakken ervaring opgedaan en ben je klaargestoomd voor je eerste job.

Klinkt dit als een keitoffe stage? Wacht dan niet langer en stuur een mailtje met je cv en een korte motivatie naar vacature@newsmonkey.be. Hopelijk tot dan! ;-)