Herken je deze iconische jurk nog? Nu te koop voor nog geen 50 euro

In 2000 verscheen Jennifer Lopez met een groene jurk van Versace op de rode loper van een awardshow. Met de licht transparante bloemetjesjurk komt de zangeres en actrice nog steeds voor in lijstjes van best geklede sterren. Als je altijd al zo'n jurk wou, is er goed nieuws. Je kan nu zelf zo'n jurk in huis halen voor iets minder dan 50 euro. Het is wel geen Versace, maar het lijkt er wel sterk op. 

Het Britse merk Pretty Little Things haalt inspiratie uit de iconische jurk van Jennifer Lopez. De vrouw heeft zo'n 17 jaar geleden, de jurk gedragen naar de 42ste Grammy Awardshow. Na al die jaren dromen van zo'n kleed, kan je nu eindelijk zelf eentje in huis halen. In 2000 had de Versace-jurk een marktwaarde van 12.605 euro, maar nu kan je de 'Green Tropical Print Maxi' bij Pretty Little Things kopen voor slechts 42 euro.

Gelijkenissen

De jurk is geen exacte replica van het model, maar het lijkt er wel heel hard op: groene palmbladen, transparante stof, een decollet tot aan de navel en een split aan de benen. Hebben wij al vermeld dat zo'n jurk heel stylish is op het moment? Exotische prints zijn helemaal in, lange jurken ook en een beetje huid laten zien is in de laatste 10 jaar nooit echt weggeweest.

Hieronder zie je de jurk van Versace:

© Getty

En hieronder van Pretty Little Things:

© Pretty Little Things

En bestellen doe je op de website.

Lees meer