De fictie wordt té spannend: Riverdale-actrice krijgt doodsbedreigingen voor het volgende seizoen online komt

Een nieuw personage stapt Riverdale binnen in het volgende seizoen van de reeks. En zij veroorzaakt bij de huidige bewoners, zeker Betty en Jughead, behoorlijk wat onrust, zo blijkt uit de teasers van het productieteam. Alleen, het blijft wel fictie, en dat hebben niet alle fans door, want zij sturen nu doodsbedreigingen naar de actrice die het personage zal spelen.

Fans van Riverdale zijn bezorgd om hun favoriete koppel: Betty en Jughead. Blijkbaar staat Bughead voor een grootste uitdaging onder de vorm van een nieuw personage. Maar de twee gaan ook naar twee verschillende scholen volgend jaar, en dan moet het personage van Vanessa Morgan nog verschijnen. Zij zou wel eens tussen de twee lovers terecht kunnen komen. Toni Topaz gaat ook naar dezelfde school als Jughead en zou zijn vertrouwelinge worden.

De showrunner van Riverdale, Roberto Aguirre-Sacasa heeft al bevestigd dat er serieuze problemen in het script staan voor Betty en Jughead. Aan Entertainment Tonight zegt hij "Bughead is een sterk koppel, en episch, maar zelfs de beste en mooiste relaties hebben wel eens problemen, en die komen vaak voor uit een derde persoon. Dus ja, Toni drijft Bughead op z'n limiet."

Hij beschreef trouwens Toni ook op de volgende manier: "Ze heeft veel goesting in hamburgers, net zoals die arme Jughead Jones."

Doodsbedreigingen

Het probleem is dat de fans van de serie de situatie een beetje te serieus aan het nemen zijn. En Vanessa Morgan, de actrice in kwestie, vertelde aan Glamour-magazine dat ze doodsbedreigingen heeft ontvangen, zelfs nog voor het tweede seizoen op Netflix staat. Gelukkig hebben haar collega-acteurs haar een warmere ontvangst gegeven. "Lili en Cole zijn geweldig en ze waren zo verwelkomend. Het was fantastisch om scènes met hen op te nemen. Ik heb zo veel geluk dat iedereen zo vriendelijk was. En Madelaine Petsch (Cheryl Blossom) is gewoon mijn beste vriendin in het echte leven!"

Op 11 oktober komt het tweede seizoen van Riverdale op Netflix. Hopelijk zijn de fans tegen dan een beetje gekalmeerd.

Lees meer