Aaron uit Geordie Shore op MTV legt zichzelf een drank- en seksverbod op

Aaron Chalmers van de haveloze televisieserie Geordie Shore op MTV legt zichzelf een seks- en drankverbod van twee weken op naar aanleiding van zijn tweede gevecht in het MMA (Mixed Martial Arts). Zijn eerste wedstrijd won hij met glans en sinds juni is hij samen met Talia Oatway.

© getty

En dat is nog niet alles. Naast zijn stevige trainingssessies zet Chalmers zich ook op een strikt dieet en onthoudt hij zich van alcohol. Zijn voorbeeld om dat te doen, is de Britse bokser David Haye. Die deed het voor belangrijke wedstrijden altijd zes weken zonder seks.

"Toen ik het Talia vertelde, was ze daar alles behalve opgezet mee", zegt Chalmers in de Britse krant The Sun. "Maar dit hoort bij topsport. Daarvoor moet je opofferingen doen en dit is er één van."

Bij zijn eerste wedstrijd dwong Chalmers zijn tegenstander Greg Jenkins na amper 2 minuten en 9 seconden tot opgave. En tegenstanders waren er: bij het afroepen van zijn naam tijdens het event klonk er boegeroep in de zaal. Zijn optreden zou louter een PR-stunt zijn. Chalmers antwoordde met een zware slagenregen die zelfs zijn moeder nauwelijks kon aankijken.

Chalmers: "Ik kom wel wat wreed en gemeen over"

"Als ik beelden van die eerste kamp bekijk, komt het wel wat wreed en gemeen over”, gaat Chalmers verder. “Maar eens ik in die ring sta, wil ik mijn tegenstander pijn doen zoals hij me wil pijn doen. Erbuiten ben ik alles behalve agressief. Rustig eerder. Ik weet dat mijn moeder in een soort van shock was toen ze me bezig zag. Maar nu zal ze wel beter voorbereid zijn en de kamp kunnen uitkijken." Chalmers beseft alvast dat hij nog lang geen tweede Conor McGregor is, ondanks zijn vele tattoos. "Ik kon me geen betere openingskamp inbeelden, maar vanaf nu wordt het alleen maar zwaarder. Elke tegenstander wordt moeilijker. Ik leg me nu meer toe op het worstelen, op jiu-jitsu om een completere vechter te zijn. Ik train twee keer per dag, zes keer per week. Voor die tweede kamp voel ik me een pak fitter en heb ik meer zelfvertrouwen."

Op 15 september kan hij in de SSE Arena in het Londense Wembley zich opnieuw bewijzen.

© getty

© getty

Lees meer