Ga jij in oktober naar concert van Lady Gaga? Hier zijn de eerste beelden van haar nieuwe crazy tour + de setlist!

Lady Gaga heeft pas het eerste concert van haar nieuwe wereldtournee gegeven. Haar fans zijn in de wolken, want ze mogen bij haar op het podium. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft 'Madame Pokerface' nu een nieuw, kleurrijk kapsel. Wat denken jullie: 'hot' of 'not'?

De jongste jaren heeft Lady Gaga erop los geëxperimenteerd op het vlak van mode en muziek, denk maar aan de beruchte 'vleesjurk'. Toch bleef haar haarstijl heel de tijd dezelfde. Tot nu: 'Madame Pokerface' heeft geen blonde lokken meer. Ze loopt nu rond met een bonte papegaaiencoup in twee kleuren. Perfect voor haar Joanne World Tour.

Fans op het podium

Lady Gaga haar nieuwe toer is van start gegaan in Vancouver. "Ik ben zo nerveus", tweet Lady Gaga. "Het zit hier vol." Ook de little monsters, zoals haar fans genoemd worden, hebben zich op Twitter al uitgelaten over de productie van de show. De performance van Gaga is zoals altijd bombastisch en groot, maar dit keer zit er ook een intiem kantje aan. Zo mogen fans wel heel dichtbij hun favoriete ster komen, op het podium zelfs!

Beelden van het podium, dat uit twee kleinere podia bestaat, circuleren massaal op social media:

Lady Gaga zong vooral haar klassiekers en nummers van haar laatste plaat 'Joanne' uit 2016.

Zo ziet de nieuwe show van Lady Gaga eruit:

 
 
 

Dit is de setlist van Lady Gaga haar nieuwe show:

© setlist.fm

© setlist.fm

Op 1 oktober staat Lady Gaga met haar 'Joanne World Tour' in het Sportpaleis.

Lees meer